Standaard instellingen mailservers

In dit artikel vind je een overzicht van de standaardinstellingen van onze mailservers. Deze instellingen kunnen in mailprogramma's en telefoons gebruikt worden om de mail op te halen.

Inkomende e-mail:

• server: mail-in.sinnerg.nl
  • type: IMAP
  • poort: 143 (of poort 993 met SSL)
  • type versleuteling: STARTTLS (aanbevolen) of SSL
  • Verificatie: normaal wachtwoord (SPA uitschakelen)

Uitgaande e-mail:

• server: mail-out.sinnerg.nl
  • type: SMTP
  • poort: 25 of 587 (of poort 465 met SSL)
  • type versleuteling: STARTTLS (aanbevolen) of SSL
  • Verificatie: ingeschakeld (normaal wachtwoord, dezelfde gegevens als voor inkomende e-mail, SPA uitschakelen)

Als SSL niet mogelijk is

Inkomende e-mail:

• server: mail-in.sinnerg.nl
  • type: IMAP
  • poort: 143
  • Verificatie: normaal wachtwoord (SPA uitschakelen)

Uitgaande e-mail:

• server: mail-out.sinnerg.nl
  • type: SMTP
  • poort: 25 of 587
  • Verificatie: ingeschakeld (normaal wachtwoord, dezelfde gegevens als voor inkomende e-mail, SPA uitschakelen)